Wie draaien er aan de knoppen bij BiN?

- Hans is zeer ervaren in het repareren en modificeren van alle apparaten met een stekker of batterij. Maar niet in de laatste plaats ontwikkelt hij audiovisuele systemen voor maatwerk oplossingen.

- Het modificeren ontstond omdat Hans tijdens het repareren van elektrische apparaten niet alleen het defect verhielp. Want als hij dan toch bezig is, waarom zou hij het apparaat dan niet nóg beter maken?

- Daarnaast is Hans geluidstechnicus.

Hij bouwt met zijn crew podia, truss-constructies, geluidssystemen, decors en lichtshows op locatie voor culturele- en bedrijfsevenementen.

- Tenslotte ontwerpt en installeert Hans geluids- en beeldsystemen voor vaste toepassingen. Denk aan theaters, musea, horeca, uitvaartcentra, conferentiezalen en sportaccommodaties.


Hans van den Brink

- Je wilt een binnen- of buitenevenement organiseren.

Er komen sprekers, er is live muziek of je wilt professioneel licht en geluid hebben voor een live optreden van een band in je café.

Hoe pak je dit aan?

- Of je wilt een vaste geluidsinstallatie laten installeren in een school, vergaderzaal, sportkantine of kerk.  Op welke manier krijg je professioneel advies?

- BiN Productions heeft Antien. Antien organiseert alle logistiek en technici die nodig zijn voor het licht, geluid en beeld voor jouw evenement. Antien neemt het werk uit je handen.

- Ontzorgen kost een duit, maar Antien doet 's morgens als eerste het licht aan en 's avonds als laatste het licht uit.


Antien Ninaber

Remco is multi-inzetbaar en regelt alles. Van audiovisuele producties tot installatie van licht-, beeld- en geluidsapparatuur.

- Hij is verantwoordelijk voor de actualiteit op deze website.

- Daarnaast is hij ook verantwoordelijk voor de BINSales website.

- Iets gehuurd? Remco zet het voor je klaar en zorgt er voor dat alles ook weer opgeruimd in de schappen ligt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Remco Janssen