Het BiN TRAFFiC LiGHT helpt om een betere en vooral veilige doorstroom van personen te realiseren. Op locaties waar dit niet vanzelfsprekend is.

Denk aan onderwijsinstellingen, sportaccommodaties, supermarkten, ziekenhuizen en bouwmarkten.

In veel situaties en op verscheidene locaties is het lastig om een veilige afstand van elkaar te houden of om opstoppingen te voorkomen.
Het in goede banen leiden van stromen van mensen op bepaalde locaties kan om verscheidene redenen belangrijk zijn.De basisset bestaat uit twee verkeerslichten. Een hoofdunit met een verkeerslicht plus een unit met alleen een verkeerslicht. Op één hoofdunit kunnen meerdere verkeerslichten worden aangesloten. De verkeerslichten kunnen ook uitgevoerd worden als grote LED-lichtpanelen. Eventueel voorzien van een bedrijfslogo of tekst.

Een BiN TRAFFiC LiGHT set wordt op maat gemaakt bestaande uit meerdere units, inclusief bekabeling. Een complete set wordt aangepast aan de omstandigheden van elke locatie of toepassing. Van een verplaatsbare set tot vast geïnstalleerd. Bijvoorbeeld in een kantoorgebouw, dierentuin, museum, kledingwinkel, bibliotheek, theater of restaurant.